Arta hainelor Vintage

Hainele vintage sunt cele mai căutate la momentul actual. A stârnit o curiozitate foarte mare arta vechilor ani. Eu sunt o iubăreață de vintage, sunt îndrăgostită de culorile lor, si calitatea acestora. Dar mai presus de toate admir imaginația și ceea ce au putut crea mânuțele femeilor antice. Sunt haine gândite, haine cu o poveste in urma lor. Numai cuvinte de laudă către aceste piese vestimentare legendare.

Astăzi m-am gândit să vă arat două piese favorite mie, pe care le-am achizițonat recent după o pagină de Instagram. Găsiți pagina sub numele * https://www.instagram.com/vintage_boutique9 *. Tot acolo o să găsiți câteva poze cu mine la repere purtând cele două piese despre care urmează să vă vorbesc.

• Rochia oceanică

Îmi place să o numesc „oceanică” datorită culorii pe care o are. Un albastru intens, care își schimbă culoarea in funcție de valurile ce o întâmpină. În acest ocean au crescut niște floricele de un roz atrăgător și blând. Această rochie are o calitate superioară, iar mătasea din care este făcută este extrem de fină la atingere. Mi-a cucerit inima materialul ei, felul în care e gândită si culorile ei.

• Fusta cu cel mai frumos print văzut de mine vreodată

Despre această fustă nu am cuvinte. Este în topul favoritelor. Textură impecabilă, cat despre print-ul aceștia, e mirific.Pot doar privi și admira. Este imposibil să nu promovezi fainele vintage când ele arată atât de splendid. A-și lua fusta asta zilnic, a-și face fel si fel de combinații și sper să reușesc să-mi duc dorința până la bun sfârșit.

Ador hainele vintage, și nu doar hainele ci și obiectele. Vouă vă plac? Garderoba voastră are câteva piese vintage? Mi-ar face mare plăcere să aflu. Vă pup! 💋

2 gânduri despre “Arta hainelor Vintage

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s