FLOWERS

În așteptarea primăverii….. Dor de mirosul îmbietor emanat de ploaie, acel miros proaspăt și curat, mirosul unui nou început, al ghioceilor, florilor… Dorul de a revedea soarele strălucind pe cer aducându-ne temperaturi mai ridicate ce ne permit să purtăm haine mai lejere în culori amețitoare și îndrăznețe. Ne mai desparte doar o lună de ea, o lună până o vom savura din nou cu mare dor.

Însă astăzi primăvara s-a oprit la mine văzându-mă lipsită de idei și prea obosită de hainele groase și grele a hotărât să îmi aducă în dar o fustă cu talie înaltă lungă până la glezne pe care a ornat-o cu cele mai mărunte și frumoase flori din grădina ei. Această fustă a fost ca o gură proaspătă de aer de care simțeam nevoia după o perioadă îndelungată în care mă înfofoleam în blănuri, eșarfe și căciuli.

Am dus fusta într-o zonă destul de clasică ea fiind purtată cu spatele în fața deoarece îmi place mai mult cum se așează „șlițul” fustei pe mijloc, puțin înclinat sau eventual pe lateralul piciorului, aplic aceasta metodă în mare parte la fustele lungi și largi. Am inclus cămașa albă puțin „creață” în părți și cu mânecile ce se termină la încheietura mâinii formând un fel de guler pentru mână astupând o parte din lungimea degetelor. Pe deasupra un guler din blană rozalie-lila pe care eu am ales să-l port atârnat pe un umăr și o curea în jurul taliei pentru susținerea blăniței și accesorizarea ținutei. Am ales botinele din glitter negru și în finalizarea ținutei am adăugat pălăria cu detalii stelare și dresurile de un roz pal pudrat.

În concluzie, orice floare bine aleasă te scoate din pana de idei în care te afli, așa că scotocește în dulap până dai de un obiect vestimentar cu imprimeu florar și lasă-te cuprinsă de glasul naturii.

Primăvara- ușor de accesorizat, îmbinat și purtat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s