Colțul meu de rai

Astăzi mi-am lăsat acasă șiragul de perle, tocurile ce-mi sufocă picioarele, fustele, blănurile, gențile, absolut tot fiind prea obosită să le mai port. Așa că mi-am luat valiza în care mi-am „aruncat” un costum de baie și am plecat spre Therme să mă răsfăț cum se cuvine.

Therme, unul dintre cele mai mari centre spa din Europa cu cele mai supreme condiții. Este împărțit în trei zone, ele fiind Elysium, The Palm și Galaxy. Mai multe detalii găsiți aici https://therme.ro/ .

Zona mea preferată este The Palm, unde îmi găsesc cea mai mare liniște datorită palmierilor ce peste seară sunt înveliți în mii de culori ce îți iau ochii. Masajele cu pietre încinse sunt de-a dreptul „incendiare”, nici piscinele cu minerale, Jacuzzi-urile și saunele nu se lasă mai prejos oferindu-ți momente unice de relaxare.

Mai presus de hainele și bijuteriile cu care ne încărcăm trupul zilnic se află demnitatea noastră ca fete/femei și trebuie să avem grijă de noi și să ne răsfățăm de cate ori simțim nevoia. Eu am ales Therme, colțul meu de rai pe care îl recomand cu toată inima pentru un moment de relaxare pe cinste și mai ales un moment doar pentru mine.

Nu mereu contează să arăți bine și să fi un bibelou scos din cutie ci să te simți bine și împlinită în interior.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s