Ela’s blog

 

 

gfgdh    Bună dragi cititori ! Vă invit cu mare drag să cititi primul articol publicat pe blogul meu.
In acest prim articol o să vă vorbesc despre înclinațiile acestui blog și ce m-a împins în a-l incepe.
Mă numesc Ella Albu și am 15 ani, imi place să-mi petrec timpul rasfoind diverse reviste de modă cum ar fi Elle, Vogue, Bazaar și să fac cumpărături, era de nelipsit acest detaliu.

,, Pe ce se bazează acest blog? „

Blogul meu se bazează pe modă, absolut tot ce se incadrează in categorie „haine” din ce unghi le văd și le interpretez eu. Sunt foarte îndrăzneață când vine vorba de haine, mă inspir din orice, imi place să fac fel și fel de combinații. Mereu am fost pasionată de arta ce o pot crea hainele atâta timp cât sunt imbinate cu bun gust și in limita bunului simț.

20180110_121941(0)

Promovez naturalețea, simplitatea și originalitatea de la ținute până la trup. Sunt posesoare de ținute decente, merg mult pe eleganță, mă regăsesc in această parte și tind să cred că mi se potrivește cel mai bine. Am și momente nebunatice in care avalanșa inspirației mă cuprinde complet și abordez ținute rock, baroc, gothic, punk, minimaliste și așa mai departe.

Cu toții știm că hainele și stilul pe care il abordam reflecta personalitatea noastră și valorile noastre, numai că avem nevoie de curaj pentru a experimenta și explora astfel încât imaginea noastră să capete contur propriu.

assddfff

,, – De ce am început acest blog ? „

Primeam în mod insistent întrebarea : „de ce nu îți faci un blog? ” de la diferiți oameni care îmi admirau stilul și vedeau detalii diferite și frumoase in mine . Nu obișnuiam să dau importanță acestor cuvinte, țineam să cred că e prea mult pentru mine și poate exagerau ei. Timpul trecea și ideea de a avea un blog incolțise tot mai tare în sinea mea odată cu ea și încrederea în mine începuse să se contureze. După lungi bătălii cu propriile mele gânduri am luat decizia de a o face, de a împărtăși cu voi această pasiune, ideile mele, stilul meu, felul meu de a fi și poate.. Totuși o să vă inspirați din ținutele mele catuși de putin.

Nu sunt profesionistă în acest domeniu și nu mă simt demnă să dau sfaturi in modă, pur si simplu mă îmbrac cum consider și cum imi place.
O să învăț și voi evolua treptat alături de voi și chiar cu ajutorul vostru, de ce nu? Orice sfat și idee care vine din partea voastră este primită cu mare drag!
tgfhjdvh

Mulțumesc pentru atenția acordată, contează enorm pentru mine, sper că ați rămas cu un ușor gust plăcut după rândurile citite și că v-am atras măcar puțin atenția, dacă da, sper să fie așa după fiecare articol publicat și să mă urmăriți în continuare. O să vă las aici instagram-ul meu.
<< https://www.instagram.com/ela_albu />>, din păcate nu sunt posesoare de Facebook, un lucru puțin dezamăgitor, îmi pare rău, poate pe parcurs o să-mi fac o pagină de Facebook.

 

6 gânduri despre “Ela’s blog

  1. Ana-Maria Tuvrne

    Faci o treabă excelentă! Reuşeşti să le transmiți cititorilor stările tale de spirit într-o manieră atât de delicată! Şi felicitări! Ai reuşit să transformi moda intr-o artă, chiar în mai mult! În pasiunea ta!Si ai decis să îți împartăşeşti această pasiune cu toata lumea!Sper ca aceasta pagină sa devină foarte populară pentru că merita!Succes!

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s